tisdag 9 maj 2017

Elevinlägg: att plugga på Competens

Vi kommer emellanåt att ha gästbloggare från bl a våra elever. I dag är vi är glada över att få presentera vår första elevbloggare: Egle, som just nu läser svenska hos oss, om hur det är att plugga på Komvux och närmare bestämt på Competens:


"Det är inte så himla komplicerad att kombinera studier med ett arbete och annat man sysslar med i livet, när man vill. Med viljan och oanvänd tid, krafter, hinner men med betydligt mycket mer är man tror att man orkar.
     När jag vred på mitt liv helt och hållet och började prioritera de viktiga, fanns det plötsligt tid över till studier. Då sökte jag till Competens för att plugga svenska. Det visade sig att kursen är mycket intensiv, men som sagt med viljan och ordentlig planering går det att nå sina uppsätta mål.

Speciellt glädjande och positivt inspirerande är lärarna på Competens, vilket leder till att man blir motiverad att fortsätta studier istället för att ge upp för denna snabbhet kurserna har. Jag är jättetaggad och glad för möjligheten att få studera på Competens!"

Tack Egle! Vi är glada att ha dig här. :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar