onsdag 28 november 2018

Vi deltar i Musikhjälpen. Vill du vara med?

Musikhjälpen är ett återkommande evenemang som årligen sker på olika ställen runt om i Sverige. Tre programledare flyttar in i en glasbur på ett torg i en svensk stad. I 144 timmar samlar de in pengar till Radiohjälpen och informerar kring ett rättviseprojekt, som i år är ”Alla har rätt att funka olika”. Ett tema vi på Irisgruppen (Competens, Iris och MedLearn) såklart är med och stöttar! Årets Musikhjälpen sker mellan den 10/12-16/12.


Med anledning av att årets tema är ett område som vi besitter en expertis inom har vi startat vår egen bössa. Till denna önskar vi att så många som möjligt går samman och samlar in pengar till årets upplaga av Musikhjälpen. Du hittar bössan här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Tillsammans kan vi bidra till skillnad. Ingen insats är för liten och ingen är för stor. Kanske att du hoppar över köpelunchen fram tills det att Musikhjälpen drar igång för att istället skänka pengarna till Iris bössa?
Årets tema
Temat ”Alla har rätt att funka olika” beskrivs i att människor med funktionsnedsättning är en av världens mest diskriminerade grupper. Många fastnar i fattigdom, stängs ute och osynliggörs på grund av hinder och stigman. Med funktionsnedsättning är risken stor att drabbas hårdare av nöd och katastrof - och få hjälp sist. Tillsammans kan vi göra skillnad, var med du också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar