onsdag 1 augusti 2018

Hux flux! Dags för ny termin.

Hux flux var det dags att dra igång för en ny termin. Jag passar mig för att säga hösttermin då det fortfarande är högsommar, och för att jag nog också är mer en sommarperson än höst och inte alls gillar tanken på att att mörka och kalla tider ligger framför. Men det som också ligger framför, och som jag ser fram emot, är att våra kurser börjar snart! Och med det får vi hälsa nya och gamla elever välkomna tillbaka.

Under terminen har vi några nyheter som väntar: dels har vi ny personal som vi ska göra närmare presentationer av inom kort, men vi har också en hel del nya orienteringskurser på gång som vi hoppas och tror ska bli riktigt bra komplement till ordinarie studier. Tanken med en orienteringskurs är ju just det, att få lite extra boost i något som kan kännas knepigt eller som du vill utveckla mer. Vi rekommenderar alla att ta del i flera av våra orienteringskurser. Var det länge sedan du pluggade eller om du känner att du till exempel vill ge dina muntliga kunskaper lite extra tid så är en orienteringskurs en mycket god idé. Vi kommer nästa vecka att vid introduktionen (måndag 6/8 kl 15, Järnvägsgatan 10) presentera de olika kurserna lite närmare och hoppas att du som elev ska finna några som passar dig. Har du ännu inte sökt är det inte för sent än. Här söker du: http://www.linkoping.se/forskola-och-utbildning/vuxenutbildning/ansokan-och-antagning/

Vi har en spännande höst framför oss med flera projekt på gång: närmast ligger Run of Hope som är ett lopp vi anordnar för att samla medel till Barncancerfonden. Där hoppas vi att många vill delta! Det kommer att finnas längre sträckor för vuxna och kortare barnsträckor. Vi har beställt fint väder för en dag för hela familjen och det finns fina picknickytor vid målgången. Vi kommer att återkomma till detta event men boka gärna in redan nu i era kalenderar lördag 8 september.

Så, kort och gott: nu är vi igång och det kommer att bli en kanonhöst! Eh.. termin.

Välkomna till Competens i Linköping! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar