fredag 19 januari 2018

Lärare i svenska och/eller matematik inom vuxenutbildning

Competens erbjuder grundläggande och gymnasial vuxenutbildning med målet att skapa förutsättningar för vidare studier och nästa steg i livet. På Competens kan du också läsa Svenska för invandrare (SFI) och ett urval av arbetsmarknadsutbildningar. Competens är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 430 MSEK och drygt 500 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.competens.se och www.irisgruppen.se
Om oss 
Competens skola är belägen i fina lokaler i centrala Linköping som, på kommunens uppdrag, erbjuder grundläggande och gymnasiala vuxenutbildningar. Vårt mål är att skapa de bästa förutsättningar för våra elever för vidare studier, och nästa steg i livet. Vi levererar hög kvalitet, flexibilitet och individanpassning. 
  
Vi söker nu lärare på deltid och heltid (både dag- och kvällstider) då vår skola växer. De ämnen vi söker lärare i är svenska (grund- och gymnasiekurser) och matte. Vi undervisar främst eftermiddag/kvällstid men även dagtid, och i takt med att vi växer blir också våra dagkurser fler. 
  
Dina arbetsuppgifter 
Du kommer som lärare att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av undervisningen. Genom aktiv dialog och coachning, och utifrån en individuell studieplan handleder du varje elev mot dennes uppsatta mål. I din yrkesroll får du handledning av erfarna lärare på skolan.
  
Din profil 
Vi söker dig som är flexibel, strukturerad och med god förmåga att prioritera och hantera flera parallella arbetsuppgifter samt har goda ämneskunskaper. Det är önskvärt om du har erfarenhet av undervisning. 
  
Du är nyfiken och tar reda på saker du inte har kännedom kring, samt är pedagogisk och känner dig trygg med att prata inför grupp. Vidare är du kommunikativ och kan förmedla kunskap på ett tydligt och informativt sätt. Sprider du glädje och värme så kommer du passa mycket bra i vårt mycket kompetenta och härliga team i Linköping!   
  
Ytterligare information 
Tjänsterna är timanställning och tillsvidareanställning på deltid eller heltid. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vid ansökan meddela gärna vilken av dessa anställningsformer som är av intresse. 
  
För frågor kring tjänsten, kontakta Carin Edward: carin.edward@competens.se. För frågor kring processen, kontakta: iris.rekrytering@iris.se. 
  
Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-02-11 Varmt välkommen med din ansöka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar