fredag 15 september 2017

Spring för livet, du också!

7 oktober är en dag att lägga på minnet. För mig är den dagen sedan tre år redan fastetsad. Den är redan svårt förknippad med cancer. Det var dagen då den där livssprudlande, kreativa, härliga bönan obarmhärtigt förlorade kampen mot cancer. Jag skulle önska att jag kunde ändra på det. Därför vill jag vara med den här 7 oktober för att bidra till en förändring av  livsutgången för många, många barn och unga som drabbas av cancer. Var med du också.

Den här infon kommer från barncancerfondens sida:

"Visste du att: 
  • Varje år drabbas 300 barn av cancer i Sverige.
  • Barncancer är den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1-14 år.
  • Tack vare framgångsrik forskning överlever idag 80 procent av de barn som drabbas. Det är bra – men inte tillräckligt.
  • Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. För att det ska bli möjligt krävs att mer pengar samlas in till finansiering av den livsviktiga forskningen."
Det är just därför du ska vara med i Run of Hope. Du gör avtryck! Tillsammans gör vi skillnad.

Loppet drar igång kl 11. Det kostar 50 kronor, vilket går direkt till Barncancerfonden. Vi springer, eller rör oss efter eget sinne och mod, en sväng (3 eller 5 km) långs Stångån. Vi samlas i Järnvägsparken innan loppet och efterå är alla deltagare välkomna på fika i Competens lokaler, eller i Järnvägsparken beoende på väder. Vi utlovar priser till de först i mål, till yngsta deltagare, till den med snyggast mössa (?) eller några andra ännu inte helt bestämda kategorier. Vi hoppas på en fin dag, god stämning och framförallt god uppslutning! Varmt välkomna att springa för livet!

/Carin, och övrig personal på Competens

Här anmäler du dig!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar